Kerri

Alla inlägg under mars 2009

Av Kerstin - 15 mars 2009 10:34

Veckans film heter så, handlar om två bröder i NY, den ena perfekta familje sonen och den andra familjens svarta får. Familjen är en polis familj och pappan en berömd polischef, sonen gör som pappa vill å klättrar raskt i kariär stegen, Joseph ( Mark Wahlberg), den andra sonen gör som han vill Boddy ( Joaquin Phoenix) som är den som filmen handlar om. Bobby driver en nattclub där det levs ganska hårt, och en rysk gangster har etablerat sej där som högkvarter, tiden är 80-tal och knarket väller in i NY. Polisen är ute efter ryska gangsterna och vet att dom är stor langare, Bobby slits mellan sin familj och vännerna på nattclubben, men när brodern Joseph hamnar på dödslistan och utsätts för mordförsök måste Bobby välja sida, Ganska bra film ,lite halv tam ibland men övrigt helt ok, klart värd att se, Phoenix är en mycket bra skådespelare. Filmen får en trea av fem poäng.

Vill man se en riktigt bra film med Joaquin Phoenix rekomenderar jag Walk The Line där JP spelar Johnny Cash.

Av Kerstin - 14 mars 2009 11:26

Jaha det blev bara en bild av det jättesöta saltkaret, vist vore det fint att ha på bordet! Prövar lägga till ett par bilder till

Av Kerstin - 14 mars 2009 11:24

Tror jag kommit på hur man gör så här kommer lite bilder :)

Av Kerstin - 14 mars 2009 11:02

Har hittat en www adress aom heter marrakechdesign.se, det finns två butiker och dom ligger tyvärr i Göteborg och Malmö :(, vad jag förstod så är det ingen postorderförsäljning, men man kan titta på allt det fina, och drömma! Första sidan är det bara kakel, men vilket kakel ! jättefina kakelplattor, men dom lär väl vara dyra, om man klickar på inredning kommer man till en ny sida där det finns en massa fina prylar handfat i keramik, brickbord ,lycktor ,temuggar mm., ett jättesött litet saltkar att ha på bordet, det skulle jag verkligen vilja ha ! Ska lägga in lite bilder sen, har inte kommit på hur man gör, försökte, men då försvann hela inlägget så jag fick skriva om allt ihop.

Har pratat med E på msn från London, E har tyckt att det har varit jätte jobbigt att åka ut till Ikea, nu i torsdag och fredag var E:s lärare ner å hälsa på och följde E ut till Ikea, hon tyckte inte att E skulle åka där ensam (hur kändes det i mamma hjärtat!) så nu har hon ordnat så att E får vara med en av dom andra tjrjerna på H&M i stället, det är inte så långt från hotellet dom bor på, tar ungefär en kvart att gå, nu känns det bättre i mamma hjärtat, E har hunnit med lite shopping oxå ska lägga in en bild sen på ett par helläckra skor som E köpt.

Av Kerstin - 11 mars 2009 18:44

  Igår kväll när jag gick till ungdjurstallet sprang jag på en kviga i höladuporten ! Vad gör du här ! Då har dom rackarns djuren fått upp grinden mellan fack ett och två . Stora och mindre djur huller om buller och lever rövare. Så den här kvigan lyckades hoppa ut ! Alla muar och kvigan sprang fram å tillbaka i porten, jag gick in i ungdjurstallet å stängde dörren efter mej och hoppades att kvigan lungnat sej när jag jobbat klart. En dryg timme senare när jag kom ut i porten igen var kvigan borta, dom andra djuren var ute i fodergången. Så kvigan kanske hade hittat ut. Gick ut på baksidan av höladan där foderbordet är. Och mycke riktigt där var hon, kvigorna i fack tre var inne i höladan, så jag gick in på deras fodergång å stängde grinden så dom inte kunde komma ut till fodergången. Sen öppna jag stora porten på gaveln, kvigan blängde misstänksamt på mej, så jag gick därifrån , men när kvigan vände mej ryggen smet jag snabbt tillbaka å gömde mej bak traktorn, efter en stunds funderande tog nyfikenheten över å så ville kvigan till sina kompisar, så hon gick in i fodergången, å då var jag snabbt frame å stängde porten ! Vem är smartast nu då ? Sen fick S komma å hjälpa mej släppa in kvigan till fack två, sen stängde vi grinden mellan ettan å tvåan, så idag har S och E fått sortera djuren å ordna upp.

Pratade med Elin på MSN igår och det går bra i London, bara tunnelbanan som är jobbig, inte roligt åka tvärs genom halva London ensam, men Elin ska kolla på jobbet om det går att få sällskap.

Trulle hunden har varit här idag , E har hunden med sej ibland .Jag å hunden tog en långpromenad, sen var vi in till momm å malde ett koahjärta som jag kokat, torkar det i ugnen sen, jättebra hundmat, Trulle tycker det är smaskens, däremot förstår jag inte varför katterna inte äter det, därefter var det en del kontors jobb att avklara, Trulle sov gott på filten bredvid min fötter. Måste ta och instalera den nya PC Stalljournal som kom med posten, ska nog gå bra hoppas jag, annars blir det att ropa på hjälp !!


Av Kerstin - 10 mars 2009 15:13

Igår flög E till London med fyra kompisar. Dom ska göra tre veckors APU där. Spänande för dom att fara dit på APU, E ska vara på IKEA och dom andra på H&M och hotell. Resan gick bra, spänande att få höra i kväll hur första dagen varit. Kommer att "prata" på MSN för mobil är så dyrt. Dom bor på ett vandrarhem/hotell på Kensingtonroad, ganska centralt. Alla fem har fått stipendium från skolan så resa,boende och mat har dom fått pengar till.

Härligt! Så det blir fickpengar man får bidra med.

Här hemma knallar det på. Överbeläggningen i ungdjurstallet har lättat för Karlsson var hit och hämta sex mellankalvar. Han köper våra tjurkalvar. Så det blev till att skura boxar med högtrycken så skiten svätte.Tre boxar två timmar, sen tog det en timma att stöka bort å få bort allt vatten. Flyttade sen om några kalvar, så extra boxarna blev tomma. Och då pluppa det ut en till kalv en liten tjurkalv. Så två till å det är fullt igen! Hoppas dom övriga kvigorna håller sej en vecka. För då ska vi flytta om hela lösdriften å då blir det mer plats. Åtta till ska kalva i mars. Så det kan köra ihop sej.

Nu sak jag ut å jobba lite till sen in å fixa mat och sen blir det bubbelbadkar. Så himla skönt när man har ont i ryggen. Det får man av att köra högtrycken och lyfta kalvar som väger ca. 50 kg

Av Kerstin - 7 mars 2009 10:33

Maria kom i natt med buss från Östersund. Hem och hämtar bilen som hon köpt av broder Johan, blir bra att ha egen bil. Var ner till stan igår med Elin , hon hämta ut sin å Lisas tidning som dom haft på tryckning, projektarbete i skolan, handla mat sen hem, E stana i stan å vänta på Mi. Dom kom hem 00:30, bada bubbelbad, drack te å prata till halv tre. Gissa om nån var trött i morsse. Skulle nog inte kommit upp om det inte var för mina katter som anser att när väckarn har ringt då SKALL matte stiga upp å servera kattgänget MAT. Var ute i ungdjurstallet kl halv åtta. Inte illa ! Eftersom det är så många småkalvar nu tar det nästan en timme längre att jobba av. Nu ska jag gå och fixa lite hö och kolla hästarna efter att ha ätit tre mackor å en kopp te. Sen in å se om flickorna vaknat. Det lär väl sovas länge!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards