Kerri

Alla inlägg under juli 2009

Av Kerstin - 6 juli 2009 13:40

 nu gick det ladda ner bilden på Expressen, var himmla trögt internet i morsse, undra om jag ska ut å klättra på husnocken å försöka flytta anteen själv ! då blir det kanske fart på någon. Förhoppningsvis blir det bättre mottagning, för nu är anteen i skuggan av höladan.

Av Kerstin - 6 juli 2009 07:53

Av Kerstin - 6 juli 2009 07:53

Av Kerstin - 6 juli 2009 07:51

Av Kerstin - 6 juli 2009 07:29

Här kommer lite om hästarna som är hemma just nu . Janne är våran gammel häst en korsning mellan fjording och nordsvensk, har varit ridhäst men är nu pensioner, han är född 73 så han är36 år en av Sveriges älsta hästar, det går ca tre människoår på ett hästår, så då är det bara att räkna. Lillbuset Gaxen som är ett år och nordsvensk kallblodstravare, han är efter Stormvind och Järvsöfax, Stormen är våran egen häst just nu i Övik och har blivit betäckt med Lomme Elden så i maj nästa år har vi ett föl, en häst är dräcktig i 11 månader, tur att man slapp det! På torsdag kommer Stormen hem. Och så har vi en kalldlodstravare till Jakob Molle född 03, en lungn å fin häst,gått bra men på sistone lite sämmre flyt. Mendy Mark är en varmblodstravare född 05 och har kommit igång superbra, lugn men lite nervös. Express Mark bror till Mendy född 06 har haft lite problem med travet men ska bara vila i sommar så får vi se hur det går till hösten.



Av Kerstin - 5 juli 2009 13:52

Idag fyller Johan år , mellanbror fyller jämt 30 år blir han. Får se om vi far och grattar i kväll annars blir det sen i veckan, Johan har jobbat tre nätter på stadsfesten så idag sover han.Stort grattis ock kram på dej Johan.

Av Kerstin - 5 juli 2009 13:43

blåste det igår och tunga moln trodde det skulle börja regna, hu det kalla vädret är tillbaka hoppas att värmen kommer tillbaka snart, kurade inne med ungarna igår, i morrse sov vi till åtta ! inte illa, choklad och mackor sen gick jag och Thea ut och jobbade, Jonnte var inne med Emmie, när vi kom in bada Thea och Emmie bubbel i farmors badkar, sen blev det våfflor och film, går ju inte vara ute i det här kalla vädret.

Ovido - Quiz & Flashcards