Kerri

Alla inlägg under juni 2009

Av Kerstin - 22 juni 2009 23:12

Jag å Elin tog ett hett skumbad för att bekämpa elaka baciller, god cider å melon, varmt te med honung å en chokladbit, nu mår man bättre och lurvdjuret Hannibal ligger på mina fötter vaaaarmt, nu ska jag sova riktigt gott. :)

Av Kerstin - 22 juni 2009 23:10

Måste visa min fina kanna som jag fyndade i Pite på rödakorset för 25 spänn

Av Kerstin - 22 juni 2009 23:09

Litr bilder från studenten kommer mer sen

Av Kerstin - 22 juni 2009 13:38

önskar det var vädret som var så här överhettat, men det är jag själv ! Har fått en ilsken halsbacill som nästen nockade mej igår kväll, känner mej som en urvriden skurtrasa idag, ska nog gå å sova en stund. Elin Isa och Silas drog till stan, skicka en handlarlista med dom så att vi kan fylla upp kylskåpet igen, det är tomt så det ekar efter helgen,

Har haft en bra å härlig midaommarhelg allt toppen (tills bacillen hoppa på mej,)hyfsat väder bara midsommarafton som var lite kylig,blev att sitta inne å äta.Erik,Isa å Silas är i sin stuga och Cilla å småbarnen var här till sönda em, Johan å Cissi har också varit här och fixat till sin stuga som dom planterat på lilla knabben berevid kalvhagen, där är det fint, utsickt mot båda träsken. Var å plockade liljekkonvaljer å upptäckte att blommorna frusit ! brunnypna var dom flesta,aldrig varit med om det förut att liljekonvaljerna frusit, men myggen lever å frodas.

Nu ska jag hälla i mej mer varmt te med honung och lägga mej å sova en stund,

Av Kerstin - 19 juni 2009 18:49

Trevlig midsommar på er alla som tittar in hos mej.

Vädret kunde vara bättre å varmare, varit till byagården å dansat små grodorna med barnbranen å fikat, trevligt. Och nu ska vi till Anki Hans på knytkalas, äta gott å dricka gott vin,jordgubbstårta till efterrätt hör till.


Av Kerstin - 17 juni 2009 16:11

Har haft en jätte härlig vecka, sååå mycke fint å bra, har oxå införskaffat en ny dator som jag håller på att få ordning på, har inte fått in alla bilder, så det kommer mer sådant senare, en datasuport är på spaning i skåneland och den andra drog till stan men åter i morrn, då ska vi fixa lite bilder.

Har varit ut å cyklat med Trullehunden idag, tog fika med oss å satt i skogen eller rättare sagt på ett hygge å fika,hade fin utsickt över Stavsjön, Trulle fick tre korvbitar som han snabbt grävde ner, sen sprang han runt å leta korvbitarna inan han åt upp dom, väldigt omständigt.

Här kommer två balbilder till att börja med, vist är hon fin min Elin, hon gick på balen med sin kompis Vicktor, dom har gått skola tillsamans sen förskolan som femåringar.

Av Kerstin - 8 juni 2009 18:17
Plockat en liten bukett sommarblommor ängsviol,veronika,midsommarblomma och ett blad hundloka. I skålen mina vita morsdagsrosor, när rosorna börjar sloka klipper man av dom och lägger rosorna i en vacker skål :)

Den här veckan blir det hårdkörning, inte ligga på latsidan här inte.

Måndag: kolla planering och listor, allt fixat å inget glömt !

Tisdag: Elin ska på Balen i stan, fotografering och trängas vid folkparken för

           att se alla tjusiga par.

Onsdag: Baka till studentfikat

Torsdag: Elin tar studenten, tidigt till stan ,balonger,plakat och blommor!

Fredag: Familjemiddag på Scandic på kvällen

Lördag: Erik å Isa döper lille Silas i Gammelstan

            På kvällen studentfika

Söndag:Maria,Hannah och Elrik far hem till Gävle och Östersund

Fullfart hela veckan, sen får man ta en dag ledigt å vila.

Sitta på datorn å lägga ut lite bilder.

Av Kerstin - 8 juni 2009 18:13

har inte skrivit om Johan å Cissis hund, det är en stor jämthund på två år som hälsar på här då och då, en fin å snäll hund som tror att han är en liten valp än, till hösten blir det andra året Borak ska ut å jaga älg, han har ett bra grovt skall som hörs.

stora älghunden
Ovido - Quiz & Flashcards